Vores vigtigste værdier for at være et åbent, positivt og anerkende tilbud er:RUMMELIGHED             ANSVAR            ANERKENDELSE 


Vi anser os for at være et tilbud med højt til loftet, hvor en god anerkendende tilgang til dagligdagen er i højsæde på Skræntskovgaard. Vi skal alle tage ansvar både for vores færden på Skræntskovgaard og i tiden efter. Alt dette er også med til at de unge føler sig tilstrækkelige.


Vi vil hele tiden tilstræbe os at optimere og kvalificere arbejdet med de unge som er i et forløb hos os. Vi vil arbejde konkret med de målsætninger som er sat for og i samarbejde med den unge. Der vil blive udarbejdet delmål for den enkelte elev, som der vil blive evalueret på.

Ingen af de unge skal være- og er ens, så ved at skabe individuelle delmål, skabes der et overblik over hvilke indsatser der er nødvendige og som måske skal vægtes højere. 
Der vil dagligt dokumenteres de observationer og erfaring, vi som medarbejdere har gjort os ift. De mål som den unge har været med til at sætte i samarbejde med sin UU-vejleder.