Dyrelinjen


Drømmer du om en hverdag omringet af dyr? Så er denne linje til dig. Her vil du lærer alt om det daglige arbejde samt pasning af Skrænskovgaards dyr. Vi mener dét at have ansvar for dyrenes ve og vel er med til at styrke din personlige og sociale udvikling. Når vi har med dyr at gøre kræver det at vi lærer at samarbejde, både verbalt men også hvad det vil sige at udtrykke sig med sit kropssprog. Dyrelinjen er en unik mulighed og samtidig gavnlig hvis du ønsker at arbejde med dyr og tage en uddannelse her indenfor.

Køkkenlinjen


På vores køkkenlinje lærer du alt lige fra kendskab til råvarer, køkkenredskaber, køkkenhygiejne, til at sammensætte dagens måltid og til at tilberede maden. På vores STU tilbud tilbyder en let mellemmåltidssnack samt frokost, dette er noget køkkenlinjen vil stå for. Du vil også lærer at lave en sund madplan samt udarbejdelse af indkøbslister.

Ydermere er der en en god tilknytning til gartnerlinje idet der skal anlægges en køkkenhave, så vi på sigt kan blive selvforsynet med vores egne økologiske grønsager.


Linjen for dig som evt. ønsker en fremtid indefor fødevare eller køkkenmedhjælper. 


Byg & Anlæg 


Vores gartner & håndværker linje vil du komme til at prøve kræfter med de forskellige praksis som er knyttet til faget. Er dine interesser indenfor værktøj, maskiner og byggeri samt alt det der gror. Hvis du ønsker en fremtid indenfor det grønne eller håndværksmæssige område, er denne linje god for dig.

På Skræntskovgaard er det mange grønne områder og beplantning som giver gode muligheder for netop at arbejde i naturen. Vi slår græs, ordner bede samt beskærer buske og træer.